radost s bolestí

radost s bolestí

Anotace: Dvě v jednom, není těžký tak moc přečíst každou zvlášť

Krásnej den je krásnej den,
Bolest objímá bolest ubližuje,
a ja bych tak rad vyšel ven.
strach a pochyby duši ukřižuje.
Nadechnout se vzduchu a natrhrat květy,
Prach a smutek a bolest a zal,
a pak cestovat ve snech na cizí světy,
proc mi te osud dal a pak vzal,
a tak videt veci cizokrajne,
proc se stala ta nejhorsi vec,
tam videt veci jine...
a pak přijde konec...
Autor Redingar, 07.06.2008
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, just me, klarass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jeopravdu dobré, ty básně v tom, moooooooc povedené!!!

07.06.2008 14:53:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí