Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: o tom,kterej pro mě znamená nejvíc na světě...<3

Jsi jako slunce,co teple hřeje,
a svými paprsky hladíš mou tvář.

Jsi jako vítr,co bloumá světem,
a svým dechem mě objímáš.

Jsi jako voda,bez ní nelze žít,
líbáš mě pokaždé,když piju tě z dlaně.

Jsi jako oheň,co má silný žár,
jsi moje láska,jsi můj hřích.

Moje štastná hvězda,mé modré z nebe,
jsi moje všechno,já miluju jen tebe.
Autor Regi, 04.08.2005
Přečteno 791x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné vyznání:-)

13.03.2006 14:50:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí