Buď mi vším....

Buď mi vším....

Anotace: miláčku buď mi vším...

Buď mi vírou ve dne v noci,
pohledem v tvé čisté moci.
Buď mi čirou studánkou v mém srdci,
kapkou na vyprahlé poušti,oporou v upřímnosti.

Buď mi paprskem seslaným z nebe,
zířícím třpytem slunce.
Buď mi pravdou,krásou v lásce,
hlasem,stránkou v knize,nekonečně můj a blíže.

Buď mi ševelícím ranním zpěvem,
jiskrným jitřním klidem.
Buď mi vším,o čem dlouho s ním,
vzpomínkou na slova-už vím,na to,co doopravdy smím.

Buď mi diamantem v stříbře lesku,
okamžikem dnešních zítřků.
Buď mi radostí k mému životu,
duší v náruč dotyků,chílí pro tisíce polibků.

Buď mi VŠÍM,čím chceš být...
Autor Regi, 04.08.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkná básnička...:-)

13.03.2006 14:49:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí