koloběh lásky

koloběh lásky

Anotace: no řekněte, není to náááhodou takto??

Ahoj!
Pozdrav a co dál?
Ahoj!
Toho slova, kdo by se bál?
Ahoj!
Tím vždycky vechno začíná...

Daří se?
Další fráze, která pokračuje.
Snaží se?
Nevím, to ještě nic nenaznačuje.
Daří se?
Ale jo, však mohlo by být i líp...

Mám tě rád!
Tlaky, které už neplatí.
Mohl bych snad pusu ti dát?
Nikdy už mu nenaletím...

Je konec!
Vždycky něco končí i dlouhodobý tanec.
Je konec!
Definitivně má toho plný ranec.
Konec?
Bylo to jasné jako facka...

Ahoj!
Sakra, zahoď ten naivní závoj.
Ahoj!
Tak vypij ten láskyplný nápoj.
Ahoj! Jak se máš?
Nedáš mu anebo hned dáš?!
Je to jedno, užívej a neřeš.
Stejně tu dlouho nebudeš a zemřeš.

Tak čím začít?...snad "AHOJ"?
Autor Linda Etschyick, 08.06.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Taog, Rolnička, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí