pavučinka osudu

pavučinka osudu

Anotace: má své sítě

pavouček spřádá své sítě
sítě osudu, ne nech si své sítě
pavučinkou motáš hlavy zasněné
jsou duše spřízněné,
osud nenáleží do rukou člověka
Autor Meriel, 08.06.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí