Jsi pro mne

Jsi pro mne

Anotace: ...

Jsi jako víla tančící na louce,
jak perla v lastuře, pro mne jsi krásná,
voníš a chutnáš jak čerstvé ovoce,
svítíš a záříš jak hvězda jasná.

Podobna rose za svitu měsíce,
jak malý diamant na trávě ležíš,
odrážíš do nebe paprsků tisíce,
jsi bílá vločka, ta která sněží.

Jsi pro mne nejhezčí na světě květinou,
krásnou a voňavou jako dech léta,
jsi pro mne mojí lilií nevinnou,
jsi pro mne srdcem celého světa.

Jsi slunce paprsek i světlo měsíce,
nádherná princezna sedmého nebe,
jsi pro mne vším, jsi pro mne nejvíce,
jedinou na světě miluji Tebe.
Autor Frosty28, 08.06.2008
Přečteno 877x
Tipy 3
Poslední tipující: Cleris, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nááádhernéé <3

12.09.2008 10:24:00 | Lindiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí