Milování

Milování

Anotace: ...touha se milovat...

Až světlo dne naředí hustou noc,
nás dva k sobě přitáhne lásky moc.
Blesk i hrom se utiší,
až ucho šepot uslyší.
Na horách roztaje sníh,
když tvé rty dotknou se mých.
Srdce se žárem rozhoří
a všechny údy ztopoří.
Nebude to moji vinou,
že naše těla v jedno splynou.
Pak lůžko zastíní mrak,
na scénu přiletí pták.
Čas zpomalí chod ručičky,
jak vnikne dovnitř mušličky.
V tom mihne se i vemínko,
všude samé semínko.
Snad neřekneš si byl to hnus,
jen odezní tvůj orgazmus.
Autor Wacurabbu, 08.06.2008
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, WAYWARD, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře ses uvedl.

08.06.2008 14:42:00 | Psavec

...tip na uvítanou,vítej na Literu :-)

08.06.2008 11:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí