Přeji Ti...

Přeji Ti...

Anotace: přání k narozeninám...

V slavný tento den
hodně štěstí a zdraví.
Spoustu peněz a lásky
jak klasik vždy praví.

Přeji Ti za všechny
aby spokojeně jsi žila.
Život brala s klidem
a pořád se usmívala.

Přeji Ti prima kluka
ať je drak v posteli.
Co rád Tě mít bude
ve středu i v neděli.

Přeji Ti přátel spoustu
co přízeň Tvou ocení.
Při potížích zůstanou
chování k Tobě nezmění.

Přeji Ti všechno
co Ty si budeš přát.
Přání moje upřímné
u srdíčka Tě může hřát.

Končí moje povídání
nevím už co psát.
Snad ještě polibek
a pár dárečků Ti dát.

Od srdce darovanou
z růží uvitou kytičku.
Potom pro potěchu oka
tuto skromnou básničku…
Autor Modrý Adept, 05.08.2005
Přečteno 665x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí