Společná cesta

Společná cesta

Anotace: ....

Srdce mi buší ťuky ťuk,
Tebe mi z nebe poslal sám Bůh.
Vědel co mě šťastnou učiní,
si to Ty lásko a nikdo jiný!

Když stojíš u mě cítím se v bezpečí
a já jen doufám,že naši lásku nic nezničí.
Rešíme společne to dobré i zlé,
vše co sme prožili už nám nik nevezme.

Chodníček života kráčíme spolu dál,
ten Bůh opravdu ví,
proč mi Tě dal.
Autor smoulinka, 05.08.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí