Udobření, možná ze sna

Udobření, možná ze sna

Anotace: Někdy se vše nestává tak jak chceme, tak si to musíme aspoň představovat.... Takhle jsem si to jedné noci představovala já.

ON: Já nechci tvoje srdce ztratit,
nechci bez tebe se nikdy bavit,
budu ten nejšťastnější muž,
když odpustíš mi to vše špatné už,

ONA: Ztratil jsi ve mně důvěru,
uvěřil jsi v první nevěru,
už dál nechci takhle žít,
chci na našem začátku znova být.

ON: Dej mi šanci znova milovat Tě,
nemůžu přec žít a nelíbat Tě,
obejmi mě a řekni, prosím,
že o další šanci dál bojovat už nemusím.

ONA: Nemám už sílu zažít to zase,
ty mi zas ublížíš, klidně i v slunečním jase,
láska moje je veliká jak svět,
nechci už ale to trápení zpět

ON: Panebože, prosím řekni že mě miluješ,
řekni že mi svou lásku dál přeješ!

ONA: Miluji Tě, ale bojím se,
vím že opakuješ se!

ON: Já přísahám ve jménu lásky,
že nezpůsobím už tvému srdci vrásky,
miluji Tě, jako celý svět,
prosím vrať naši lásku zpět.

ONA: Já přísahám na naši lásku,
že náš vztah visí na provázku,
ty vlastníš nůžky přeostré,
varuj se zničit vše překrásné.
Šanci Ti dám ve jménu všeho,
bez tebe neexistovalo by nic než šero,
vrať se ke mně zpátky s láskou,
nesnesu ale už zradu žádnou!
Autor Ketvin, 08.06.2008
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí