Jak to poznat?

Jak to poznat?

Anotace: Kdo by se nezamiloval, že...

Sbírka: Ráno

Když tě nevidím,
chci s tebou být
a veškerým úsilím
na tě šťastně působit,
abych tvou krásnou tvář
mohl úsměvem ozdobit.

V mé mysli máš své místo,
v mém srdci je pro tebe vždy čisto.
Když na tebe myslím stále,
chci být s tebou v prázdném sále.
Chci ti tam říct, v té ozvěně dlouhé,
že co cítím, nejsou jen myšlenky pouhé.

I přestože tě nikdy nebudu moci mít,
chci s tebou být a o naší budoucnosti snít,
protože jestli žádná není, budu krásným snem bdít.
Strávit s tebou věčnost a navždy při tobě žít,
objímat tě a ve tvém objetí nikdy neumřít.
Miluji tě a milovat budu, více se ani nedá chtít.
Autor Jammie Spark, 08.06.2008
Přečteno 570x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, Jessi.L, Isobel, Jahodová kopretina, Yukki
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nějak...mě to zasáhlo, to se nestává často...

08.08.2008 02:02:00 | fuu

pěkné..hodně to o tobě vypovídá...

11.06.2008 16:25:00 | Jessi.L

Děkuji... škoda jen, že jsem to poslal kdysi nepravé osobě...

10.06.2008 19:54:00 | Jammie Spark

Hezke:-)

10.06.2008 14:51:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí