Co je má láska

Co je má láska

Anotace: ...

Nekonečná touha po daru tvého objetí.
Upřímná láska z mého srdce, kde máš místo.
A mučivé čekání.
Čekání na tebe jako na živou vodu v prokletí,
když nevím, co mohu, co chceš, když nic není jisto.

Odevzdání se mne, jen pro tvou radost a dech.
To je mé přání, to je má láska, to je v mých snech...
Autor Žiťa, 08.06.2008
Přečteno 623x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí