Zamilované sluníčko

Zamilované sluníčko

Anotace: kdo bude měsíc ???

když do vln se slunce sklání
a příboj šeptá příběh svůj
o lásce, touze, milování
a o tvém přání buď jen můj

slunce lásce volnost přeje
a volá kmotra měsíce
zapadá a pod vousy se směje
těch příběhů zná tisíce

a přece opět okouzleno
láskou a krásným slovíčkem
tak zrána znovu probuzeno
hned políbí se s měsíčkem
Autor oli, 08.06.2008
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Teop
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, dobrá.

08.06.2008 23:43:00 | Psavec

Vtipná. Moc se mi líbila.

08.06.2008 23:16:00 | Teop

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí