Básnířko

Básnířko

Anotace: Chtěla bych někdy odejít, prostě otočit to všechno zády ode mě a nevidět si do tváře a nevidět nic a umřít sama v sobě a pak by se možná svět začal hýbat

Básnířko
Co chvíli a vteřinu tišívám dech
A stírám kapky potu z osrdečnic
V těch poloprázdně smutných
podžeberních propastech

mám svoje slůvka, tak toužebně vrtkavá
a přání co mlčí když chci si ho přát
a prsty co mluví
když spánek je opilý a po sklenkách vyspává

dopisy lásce a kletby bílým peřejím

napínám povzdech tisíckrát do noci
a tak jako jiní to dělají
svá probuzená rána bezděčně
s krutostí zabíjím

čechrám si vlasy pro případný prach
a silniční závoj mi usedl na křídla

čas není zlý, jen na lásku je pes
a ty dáváš mi bodláky
bodláky do kapes
a možná bolí to víc
než přál by sis sám
Autor Rozárenka, 08.06.2008
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: Barunka=o), Levandule, G.P., Psavec, Severka, kokeš od pana krbce
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bodláky svlékni z kabátku,
zkus dnes jít třeba pozpátku,
na ruce dej si maňásky,
hlavně si odpočiň... od lásky

která bolí

Přijde čas, který
jen cukrem solí :-***

19.06.2008 14:40:00 | Levandule

Svět se hýbe, neumírej...!

15.06.2008 23:10:00 | G.P.

jsem strašně potichu...

09.06.2008 19:48:00 | Trdlo

" do vlasů bláznivej kluk mi bodláky dával, za tuhle kytku pak všechno chtěl mít...."
chtělo by to odvar z nějaké zázračné byliny...aby s tou láskou nebyly takové potíže....*
roboti ti píší: Má Tě Rád...*

09.06.2008 12:58:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí