Nechci věřit

Nechci věřit

Anotace: ...když se zklamete jednou,nu dobrá, ale když podruhé tak potřetí už se zklamat nechcete... by Lukas

Neztrácej naději,
neztrácej svá křídla.
Už nejsi v beznaději,
v lásce není tvá víra.

Hlouposti odhoď daleko,
co bylo, bylo.
Život se žije lépe na lehko,
když zjistíš, co všechno ti zbylo.

Má mě ráda, nemá mě ráda,
trhám lístky sedmikrásky.
Věřit v toto je pouhá zrada,
jen okolo proudí mé tajné lásky.

Vyslovit se a říct ti stůj,
ne, tak tomu není.
Já zůstával vždy jen svůj
a už zapomněl co je to políbení.

Taj života, láska sladká,
okouzlen už nechci být.
Miluji tě, slova trpká,
s pomýlením už nechci žít.

Vím, že slunce krásně svítí,
a jarní den je překrásný.
Natrhám ti plnou hrst kvítí,
když budu jen opravdu zamilovaný.
Autor tearful, 09.06.2008
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kvítím nikdy nic nezkazíš.

09.06.2008 13:17:00 | Psavec

To mě vystihuje jistě stejně jako tebe.
Moc pěkné.

09.06.2008 01:34:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí