Bolest

Bolest

Anotace: ....

Proč to tak bolí,
když je člověk sám?
Proč mám ten pocit,
že se Tě nikdy nedočkám?

Ta samota je nekonečná
a velice bolestivá
Čekám jen na Tebe

Na někoho kdo mě bude
milovat a ctít až do
konce života

To čekání je nekonečné
Bolest a samota nepřestáva,
i když jsi nablízku
Ale miluješ jinou

To mě velice trápí
a nedokážu s tím žít
Žít s pocitem, že jsem
tu úplně sama a sama tu
navždy zůstanu
Autor Dity, 09.06.2008
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

určitě nezůstaneš sama;)
...občas je dobré vyjít ze stínu na světlo světa...;) on už tě někdo chytne za ruku...*

09.06.2008 15:56:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí