Vyznání

Vyznání

Anotace: Vyznání

Ve chvíli, kdy jsem Tě poznala,
jsem věděla, že jsi ten člověk,
se kterým chci strávit svůj život

Líbil ses mi už od první chvíle,
kdy jsem Tě spatřila
Rozuměli jsme si
Připadalo mi to, jako kdyby
jsme se znali věčnost,
a ne jen pár hodin

Vše bylo krásné
Strávili jsme spolu krásný večer
Vše co následovala bylo krásné

I když jsme se hádali kvůli
maličkostem byl jsi pro mě vším
I když mi kamarádka říkala,
že to se mnou nemyslíš vážně,
tak jsem jí to nevěřila.

Řídila jsem se svým srdcem
Rozum mi sice říkal, že
dělám velkou chybu, ale
srdce zase říkalo něco jiného

Ty krásné chvíle, co jsme
spolu prořili byly ty
nejhezčí za posledních pár měsíců
Přiznávám, že tu byl člověk,
na kterém mi záležele a kterého
jsem milovala

Pak jsem poznala tebe,
a vše se změnilo
Zamilovala jsem se do tebe
A nikdo tam nic nezměnil

Věděla jsem že za chivlku
odejdeš a už se nikdy neuvidíme,
protože za pár měsíců by si měl
jiné starosti

Ale to mi nikdy nebránilo
v tom, říct co k tobě cítím
Milovala jsem tě a navždy budu
I kdyby jsme se už nikdy neměli vidět

Když mi bylo nejhůř tak jsi mě podržel
A za to ti budu až do smrti vděčná
Změnil jsi mi život.

Nikdy na tebe nezapomenu...
Autor Dity, 09.06.2008
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: umělec2, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí