Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: ...

Poslední tanec nám zbývá,
ze rtů jak ze sklenky vína
upíjím krásy tvé krůpěje.
Očima ke hvězdám klopýtám,
když dlaně do tvých pokládám,
mé srdce jak ptáček se chvěje.

Poslední tanec nám zbývá,
než půlnoc nás odloučí,
svíčka již dohořívá,
kéž ta chvíle nekončí.

Pod hvězdnou oblohou očí tvých
ztrácíš se ve mně,já v tobě,
nelíbat,byl by jistě hřích,
ztrácím se v čase i době.

Po všem mi v srdci zůstne
jen bolavě sladká vzpomínka,
snad zas tě vezmu do dlaně,
snad čas bolístku rozfouká...
Autor Akrij8, 09.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, pejrak, Simísek, Jiparo, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad rozfouká=)

09.06.2008 19:46:00 | Simísek

jj, mas pravdu,ackoliv tomu mnohdy neverime, ..cas je mocna carodejka...

09.06.2008 09:06:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí