Nevím...

Nevím...

Anotace: Láska je láska

Nevím, jak říci bych mohla Ti líp,
že bez Tebe už nikdy nechci žít.
Že jsi má láska a štěstí zároveň,
že ses v mém životě objevil jako povodeň.
Převrátil jsi mi svět,
vynesl do nebe a řekl leť.
Zbavil jsi mě strachu a bolesti,
s Tebou neznám žádné starosti.
Jsi má milovaná láska, k mému srdci vlastníš klíč,
snad mě nikdy neopustíš, neodejdeš někam pryč.
Napořád se chci dívat do Tvých krásných očí,
cítit Tvé polibky, ze kterých se mi hlava točí.
Cítit se v bezpečí, usínat ve Tvém objetí,
Miluji Tě, tak moc, o tom nemáš ani ponětí.
Autor Seatka, 09.06.2008
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí