Dáma s kočárkem

Dáma s kočárkem

Anotace: Hmm šel sem takhle v práci do Banky a zdálo sem mi že jedna dívak s kočárkem brečí.Doufám že se to nikoho nedotkne.To by mi bylo líto.Jinak mě se to nestalo.Mám krásný dvě dvojčata.

Jdu vám takhle cestou a vidím paní tlačí kočárek.
Já vidím slzu v jejích očích a zdravím nazdárek.
A čtu jí dále s očí jak sem si to mohl dovolit,
Vždyť říkat mladým paním nazdárek se musí povolit.
Tu slzu v oku trochu potlačila,
a rukou svojí se tak nějak upravila.
Tak pojďte promluvme si maličko,
vždyť vysvytlo nám tady krásné sluničko.
To mladá paní na mě divně kouká,
a dítě v kočáru si tiše brouká.
Proč pláčete já ptám se trochu odměřeně,
a mladá paní promluví tak trochu proměněně.
Mluvila jak se jí život zhroutil,
protože manžel s jinou ženu posteli se kroutil.
Po chvíli povídání se mi začla líbit,
asi lásku v duchu sem jí zkoušel slíbit.
Po proplutí nějakého času začal sem i sníti,
jaké by to bylo s nimi dvěma žíti.
A ona sama nabýdla mi proč nežít společně,
a já odpověděl sem rychle zbožně možná i netečně.
Neptejte se mě co sem jí tenkrát řekl,
protože za měsíc sem si před ní na kolena klekl.
Mi milujeme se od té doby do dnes,
a další čáp to ze čtyřmi kily zase odnes.
Jedno nazdárek mi život takhle s krásně změnilo,
a novou krev a lásku do srdce mi nalilo.
Autor snupicek, 09.06.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Douša, rosandr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt pěkná báseň!! se mi líbí nejvíc, na 1. pohled.

11.06.2008 09:19:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí