iluze

iluze

Anotace: O tom proč si vážit,každičké vteřiny,jen kdyby byly oboustrané.....

Propojím jednu vteřinu,
iluzí na mou peřinu,
střípky tvého snění,
kde nemožného nic není!

Tvé dotyky lesní víly,
ač trvaly by jen chvíly,
stály by mi za to opět,
jako jepice přicházet na svět!
Autor barak 2, 09.06.2008
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí