Krvavá pomsta

Krvavá pomsta

Anotace: I tak to všechno může skončit....

Andělské pohledy, ďábelské polibky.
Dělám ty věci, bez tvojí námitky.
Toužíš, hladíš a nevnímáš,
slovy ty příliš neplýtváš.

Andělské dotyky, ďábelské úmysly.
Ve víru vášně, už plácáš nesmysly…
…o tom,jak mé tělo líbáš rád,
já musím se tomu však smát.

Andělské úsměvy, ďábelské myšlení.
Na mém plánu se však nic nezmění.
Zjistila jsem, co si s jinou měl,
a že prý si to strašně chtěl.

Andělská slova, ďábelské činy.
Udělám to, bez pocitu viny.
Pod polštářem ostrý nástroj leží,
poslední vteřiny života ti běží.

Andělské tělo s ďábelskou duší.
Tvůj hlas mě stále jen zbytečně ruší.
V krvi pak přede mnou tělo tvé,
a moje pocity? Jsou uspokojivé…
Autor Werdysh, 09.06.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí