Může i zachránit

Může i zachránit

Anotace: Fakt nevím jak mě to napadlo. Představte si, že to vypráví puberťák s od drog rozšířenými zorničkami.. Pak možná víc pochopíte..

Láska, snad nemyslíš to hloupé slovo.
Nevěřícně na mě zíráš.
Řekni, kotě, co se pokazilo?
Divný nálady teď míváš.

Až moc mluvíš o životě.
O budoucnosti.. co je s ní?
Chceš jen slyšet miluju tě.
Ale k vůli TOBĚ slunce nesvítí.

Kašli na život, nemá tě rád.
Nesnaž se zachytit, už padáš.
A vážně, láska není kamarád.
Cože, proč mi.... máváš?

Tak ty chceš hledat lásku?
Pche.. že je to cit a nádherný?
Wow, rozluštila si života otázku.
Prosím tě.. Ty si VÁŽNĚ myslíš, že láska tě zachrání?

/o dva roky později/

Ona se šťastně v bílem provdala,
jeho zabila zlatá dávka.
Na mále tahleta slečna měla,
zachránila ji však láska.
Autor Disordine, 09.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: anaH, Ten_bez_přezdívky, Sima, Cold.Queen.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hejj....pěknýý !! xD

10.06.2008 14:31:00 | Ten_bez_přezdívky

tak tomu rozumím,
jen kdyby to tak vždycky dopadlo

09.06.2008 19:32:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí