Příběh

Příběh

Anotace: Příběh, kterým si často projde každý.

Tohle je smutný příběh,
opakuje se jako koloběh.
Je to příběh dvou lidí,
kteří se sobě z cesty klidí.
Je to o lidských vztazích
o těch které už mizí.
I o těch které zmizely
i o nich již jsme slyšely.
Tak tenhle příběh vypráví,
jak se stalo bezpráví.
Bezpráví na lásce pravé,
i když každý věděl, že se to stane.
Jednou pochopí to každý z nás,
když vztah lidí přejde mráz.
Mráz nechá zmrznout úsměv
a zbude po něm jen hněv.
Hněv a zlost jsou tvrdé
a pro srdce city chudé.
To se jimi nenaplní
a jizvy se na něm nezahojí.
Ale vždy se najde láska jiná,
která nám náladu zvedá.
Když se nálada řádně zvedne,
stará láska jistě zbledne.
Zbudou jen vzpomínky,
které jsou jak chladné kamínky.
Autor effenddy, 09.06.2008
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Douša, snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, a ze života . zdar

12.06.2008 09:24:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí