Soud

Soud

Anotace: Špatně zaplacený služebník veřejnosti právě rozhoduje o vaší maličkosti.

Soud

Konkursem X neprošel jsem dál,
avšak mé srdce se nikdy nevzdává,
na mezi příkré vlahý vánek vál,
ten který nemá prachy navždy vyhrává.

Svou lásku krásnou uměleckou,
miluji silou světového básníka,
ona jest mojí velkou romantičkou,
od bohatých pánů zní pak jenom kritika.

On nesmí postoupit a zvítězit,
myšlenky má hříšně nebezpečné,
bes řečí musíme ho odstranit,
avšak on cítí blaho nekonečné.

Nelze se stavit lásce převeliké,
penězi mocí a svatým majestátem,
chtěli mě lháři krutě odsoudit,
jen ať jsem pro ně nebezpečným vrahem.
Autor Básník lásky, 09.06.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave...lec mne to moc nezaujalo, tak jsem docetla do konce..mozna to zpracovani, mozna rymy..nevim...

09.06.2008 21:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí