Neutichá...

Neutichá...

Anotace: ...chápete tu situaci?....zvláštní,tak hrozně moc zvláštní...

neutichá to
...to mezi námi
neutichá

i když chci sebevíc,
i když chceš sebevíc
prostě to tu pořád je a bude

naštvaná do alelůja
a už ani ta vodka to nespraví
...

cigarety nepročistí mojí hlavu
neuklidní mě...

tvoje výsměchy?
nebo chuť na to něco

...na něco,na co čekám

ale věř,že já se dočkám
protože se to blíží víc a víc
každým dnem
...

my jdem od sebe dál a dál?
nebo blíž?
...

ty to prý vycítíš
ale nejsi schopný s tim nic dělat

protože to nejde?
protože nechceš?
protože nechci já?

jenom dokola blbý otázky
na který neznám odpověď
...
a ani vy mi je nedokážete dát

proč?
protože nejsou?

možná je to tim
a /nám?/ na srdci zůstane jen spl/í/n

zakopáváš mě postupně

/odkopnutá do sraček,dolů-tam dolů do sraček... víš kam? dyť ty to tušíš,ty to víš..../

a já se těšim na náš pád
prtože to bude
tak hrozně moc vtipný...že?

zlato
...
Autor LisSe, 09.06.2008
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: dva, B.a.r.b.a.r, už ne pernikova princezna, Erion Fate, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč bezcenné,příjdou mi spíš dost pravdivé a reálné,básničky nejsou jen happyend:o)

09.06.2008 22:12:00 | Mraveneček

hmm basnicky pro mne prakticky bezcenne,ale lidsky jsem se v tom nasla a mozna, ze i vim o cem je rec...

09.06.2008 21:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí