Čekání

Čekání

Anotace: když někoho milujete, ale nemáte sílu mu to říct

Hodiny ubíhaj pomalu,
jednu minutu střídá druhá,
odpočítávám minuty,
které dělí nás
a pak už budem spolu
spolu samotní
naše oči se spojí v jediný pohled
zas budu dýchat jen pro tebe
a můj smích bude patřit jen tobě lásko má
však nepovím ti víc,
že miluji tě,
že život svůj bych za tebe dala,
protože strach,
že bych tě ztratila je větší
než moje odvaha chabá.
Tak zas tiše ti lásku svou dávat budu
zas tajně tě hladit budu
a na sladkou pusu se těšit budu
má lásko utajená.
A když nás noc rozdělí
a poslední pusa na rozloučenou padně
budu zas nešťastná,
protože tě nebudu mít na blízku více!
Autor SadLily, 05.08.2005
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí