Balada o …

Balada o …

Anotace: Další z těch starších, napsal jsem ji o svaťáku před maturitou...

Mraky černé po obloze plují.
A zakrývají slunce černou tmou.
Silné vichry od severu dují.
A nesou splín na duši mou.

Chtěl bych se probudit do rána.
Zalitého svitem slunečním.
Jenže to ráno nepřichází.
A nad vším vládne hustý dým.

Ten dým je z ohňů, které hoří.
A žhnou stále víc v duši mé.
Celý můj svět se náhle boří.
A všechno zdá se být černé.

Tak černé jak vesmír nekončící.
Kterým pluji, nevím kam.
Kdo uhasí plameny hořící.
A řekne mi co dělat mám.

Snad pouze ty a nikdo jiný.
Dokážeš mi povědět.
Že láska je to jediný.
Co drží pohromadě celý svět.

Od těch dob, co se známe.
Už nikoho nehledám.
My dva se přece rádi máme.
A jsem šťastný, že tě mám.
Autor Freddie.n, 09.06.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí