Popel

Popel

Anotace: x

Na řasách máš popel z probdělé noci
a pochyby o tom, ke komu se máš teď dát
Když je přiloženo pod další kotel
když teď další srdce plápolá
Vrať se zpátky o pár taktů
trošičku dál do noci
proč to tam tak měkce tlouklo
proč v tom hledáš pomoci
ve slepém doteku
kterému byly základy kopány už hodně sluncí dopředu
a ty už zatápí a začínají hřát
i když nejsou v dohledu
Autor Emily Grayson, 10.06.2008
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Elena Suchomel, Psavec, cevert, WAYWARD, daissy, igniss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, líbí.

10.06.2008 17:27:00 | Psavec

dost dobrý, souhlas

10.06.2008 12:48:00 | cevert

...tip,líbí.

10.06.2008 11:20:00 | WAYWARD

krásná...

10.06.2008 10:25:00 | daissy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí