Král havranů

Král havranů

Anotace: co bylo a nebude

Králi havranů
proč dáváš mi tolik pít
svými křídly přelétáš mi kolem uší tak,
že neslyším zvon na věži znít
a dolů do tebe nutíš mě jít
Venku mží a pak padá bílý sníh
tam na horách v tobě jsem
tam a v tobě a jenom tam
už se nechci motat v našich přeludech
v naší prázdnotě
ten starý seschlý trám je stínem naší samoty
Králi havranů
nenechávej mě tu stát
Autor Emily Grayson, 10.06.2008
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, hanele m., Elena Suchomel, Psavec, WAYWARD, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu,není to špatné :-)

10.06.2008 11:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí