Chybuji...

Chybuji...

Anotace: Chybuji...

Chybuji, když se na Tě dívám,
chybuji, když o Tobě snívám,
chybuji, když k Tobě kráčím,
chybuji, i když trochu se mračím,
chybuji, protože Tě miluji,
chybuji, protože to přiznávám,
chybuji, Ty nejsi zdejší,
však v zemi své nejlidštější...
Autor Montynka, 05.08.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí