Jeho oblíbené úsoví je: Omluvte se ..

Jeho oblíbené úsoví je: Omluvte se ..

Anotace: Děkuju moc

Zabil jsi naději, jež byla mi důvodem přežívat,
zabil jsi motýlka, jenž symbolizoval volnost.
Zabil jsi děvku, co chtěla si užívat,
zabil jsi porozumění, co skrylo se v skromnost.
(--čekám kdy zabiješ mě--)

Oživil jsi touhu, jež sužovala její tělo,
oživil jsi krásu, kterou trpěla.
Oživil jsi sopku, díky které její srdce porozuměním vřelo,
oživil jsi něco, však láska to nebyla.
(--mrzí mě to, promiň--)

Ukázal jsi jí, co znamená doufat,
ukázal jsi jí, že nedosáhne všeho.
Ukázal jsi jí, jak lehké je zoufat,
ukázal jsi jí, že MUSÍ milovat jeho.
(--proč jsem to dovolila--)

Netušíš, jak ona ti lže,
netušíš, že ona o jiném sní.
Netušíš, že jsi jen loutkou ve hře,
netušíš, že topíš se v ní.
(--víc, než si myslíš--)
Autor Skořicová princezna, 10.06.2008
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Já Esther Ruth, Jahodová kopretina, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó ty i takhle krásně děkuješ.... na entou.... galakticky... hoho... nu, povedené.)

16.07.2008 11:25:00 | Já Esther Ruth

Děkuju, děkuju na entou .. Znamená to pro mě galakticky moc.

15.07.2008 21:20:00 | Skořicová princezna

Nádherně smutná básnička,opravdu se ti mooc povedla:-)

15.07.2008 21:18:00 | Jahodová kopretina

Netušíš....Skořicová princezno....Krásná.

15.07.2008 20:08:00 | Veru

Takový smutný... ale hezký. Moc :)

11.07.2008 16:53:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí