Večerní vášeň

Večerní vášeň

Anotace: Jak romantické...:)

Tělo k tělu se blíží,
tělo těla se dotýká.
Prsty se vzájemně kříží,
dotyky, co vedou do nikam.

Oči do očí se dívají,
v očích hořící plamínek.
Ústa k sobě něžně splývají,
v jeden vášnivý polibek.

Ke krku rty se sklání,
rty líbají jemnou tvář.
Vlasy pohlazeny dlaní,
nad hlavou svatozář.

Do ticha zazní vzdech,
ve vzdechu je cítít slast.
Vášeň odráží se na zdech,
kéž by šel zastavit čas…

Obejmout kolem pasu,
v objetí usnout náhle.
…a ve večerním hlasu,
zůstat už navždy takhle.
Autor Werdysh, 10.06.2008
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Calypsó
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí