Nenávist

Nenávist

Anotace: chjooo

Zničilas mu život,
v noci slyším klapot.
Jeho bot.
Jsi to,co potkalo a minulo.
Jsi to,co ho v lihu topilo.
Jsi to,co se zase vrátilo.
Jsi to,co ničí životy,to,co topí dobrý kluky v lihu a fetech.
Jsi to co lidi nenávidí.
Jsi ŠPÍNA!!!!
Jsi omyl,co se draze odnáší.
Jsi to,co lidi nesnáší.
Jsi nenávist,zrůda,co v noci straší lidi,to,
co v drogách utápí téměř ještě děti.
Jsi zrůda zlá,kdo tě zahnat má?
Snad jen naše nenávist ti na hubu dá!
Autor BrokenFuture, 10.06.2008
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Luďka, Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je opravdu hustý. Páca

11.06.2008 08:22:00 | Páca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí