Sním, nebo žiju...

Sním, nebo žiju...

Anotace: ...

Vidino krásná, přesladká,
jsi-li Ty člověk, nebo pohádka
jsi.li člověk,
ocitám se v ráji,
v ráji plném krásných dní, hodin, okamžiků,
den se rovná roku,
hodina je dnem,
a však, jsi-li pohádkou,
žiji hrozným snem
Autor Montynka, 05.08.2005
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, ale jinak docela dobrý.
Dík za komentář.

12.01.2006 12:15:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí