Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ..

napiš svá slova, co v srdci máš
cit co nosím v srdci neber mi a pojd blíž,
miluji tě
láskou tichou, smutnou
léhká láska těžkne pod tíhou osudu
pouto je ze železa, co ho roztaví?
žhavá láva v srdci bublá
jako sopka co spí

jen s tebou vychrlí,
láva jako emoce, co derou se na povrch
miluji tě, láskou tichou
skromnou,
s pokorou chci tě pozdravit
měj pěkný den, at se sluníčko na tebe usmívá,
teplo mého srdce hřejě tě,
mě hřeje to, že jsi...
Autor Meriel, 11.06.2008
Přečteno 989x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí