Dětství

Dětství

Anotace: vzpomínky na to nejhezčí.....

Dětství

už jsi ta dvířka zapomněl
klíč dávno kdesi leží
a jenom Čas ti připoměl
to,jak ti léta běží

ty škvírou dvířek uvidíš,
no tak se neboj vstoupit,
všechno co už dávno smíš
nebo si můžeš koupit

v oči se díváš první lásce
srdce ti buší divoce
jste spolu zase na procházce
máčíte nohy v potoce

heřmánkem máma myje ti vlasy
a táta sedí u stolu
jsou to dávno zašlé časy
to bývali jste pospolu

schováváš roztržené tričko
a v kapse sklíčka barevná
ruměncem barvíš dívčí líčko
šeptáš:"jsi moje carevna"

zvolna se dvířka přivřou
pomalu škvíra se ztratí
dětské ruce k tobě přilnou
hlásek šeptá:"půjdeme tati"???
Autor oli, 05.08.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Derou se mi slzičky do očí,nemám na dětství krásné vzpomínky.

13.09.2005 09:53:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí