Ozvěna pláče a tichécho cáru myšlenek

Ozvěna pláče a tichécho cáru myšlenek

Anotace: ...

Srdce z nitra vyrvané,
do dveří zasazené a láskou spoutané.
Nikdo nechce slyšet jeho žal,
čistit rudé slzy z života jenž si mu dal.
Bolest rozléhá a nenávist zní,
resonuje místností, krčí se v kuchyni.
Pod tíhou nožů co spadly níž,
co zabyly duši a rozervaly tělo..
..však ty víš.
Autor Trophy, 11.06.2008
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: RustyHalloes, Mraveneček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc líbí,hodně k zamyšlení,ST.

11.06.2008 22:54:00 | Mraveneček

Pro mne velmi hluboká básenka, silná a myšlenková.

11.06.2008 13:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí