Když poprvé...

Když poprvé...

Anotace: Když poprvé

Když poprvé naše pohledy se setkaly,
byla jsem ráda že jsme se potkali.
Když poprvé věnoval si mi úsměv svůj,
já byla omámená, já chtěla křičet stůj!
Když poprvé vložil si ruku do mé dlaně,
pochopila jsem že naše láska nepokvete
plane.

Když poprvé objal si moje tělo,
rty tvé líbat se mi chtělo.
Když poprvé trávili jsme spolu noc,
já věděla že miluji Tě moc.

Když poprvé letěli jsme do sedmého nebe,
věděla jsem že v srdci nosim jen Tebe.
Miláčku, miluji Tě víc než kohokoli na
světě a nikdy Tě nechci ztratit, aby
těch věcí poprvé jsme spolu prožili co nejvíce.
Autor Foxy, 05.08.2005
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí