Budem chvíli šťastní

Budem chvíli šťastní

Anotace: když něčemu človek dává naději a moc si přeje, aby to vyšlo, většinou to nedopadne, je lépe nedoufat...

Láska se probouzí
Cit vyplouvá na povrch
Nejen v mém srdci se věci dějí
A to právě teď

Jak blesk z čistého nebe
Si ke mě přistoupil
Teď budu milovat jen tebe
Možná pro nás se svět narodil

Je jedno jak to dopadne
Nebo jestli mi ublížíš
Či se z nás dvou někdo zklame
Ale budem chvíli šťastní víš
Autor Dedillope, 11.06.2008
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí