Mládí

Mládí

Anotace: Nevím co tu pořád psát.

Dva mladí lidé si tak lesem běží,
ty lidi jsou tak krásně láskou svěží.
Přemýšlím si v duchu strašně jim to zavidím,
protože jiskru,zápal,lásku v očích uvidím.
Asi to bude i tím jejich mládím,
a boj se svým vlastním svědomím si svádím.
možná sem takový taký býval,
v rytmu větru lese sem se hýbal.
Nevěnoval sem pozornost jestli mě nikdo pozoruje,
a sám sebe si na mém místě představuje.
A proto sem štastný že se mladí radi mají,
protože ve stáří pak jenom v dobrém vzpomínají.
Autor snupicek, 11.06.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

2Sad:
tak nic nepiš, bud pomůžeš kritikou co zlepšit nebo si odpust štiplavý poznámky. Na druhou stranu nejsi vulgární... Ale tvoje taktika ti vychází - na tvůj komentář se někdo ozve...

12.06.2008 12:24:00 | Douša

vzdavam se komentare

11.06.2008 16:53:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí