KDYŽ SE MÍJÍTE...

KDYŽ SE MÍJÍTE...

Anotace: v den rozvodu...

Vlastně jsem Tě nezahlédla......

Celých deset let jsem Tě míjela.....

..... v našem bytě,
....v naší posteli,
.... v naší koupelně
...a na našem gauči.....

Vlastně jsem Tě nezahlédla............

Celou tu dobu jsi stál........ tak nějak opodál.....

***

Kéž bys přišla blíž...

Celých deset let jsem čekal....

..... v našem bytě,
...v naší posteli
... v naší koupelně
.... a na našem gauči...

Kéž bys přišla blíž....

Celou tu dobu jsi tak nějak utíkala, pořád dál a dál ...
***

Byl jsi tak strašně blízko, a přece mám pocit, že jsem se Tě nesměla dotknout...........

ač jsem tak moc chtěla

***

Byla jsi tak strašně daleko, ale nikdy se mi nepodařilo Tě dostihnout.......

ač jsem tak moc chtěl...............

***
***
***

I přesto vše budeš už navždy v mém srdci ....

***

I přesto vše budeš už navždy v mém srdci ...
Autor Peta 2, 11.06.2008
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: Alan Black, Julia, lalej, Mraveneček, Myrja, Elvien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znechuceně se tu prohrabávám těmi novými básněmi o lásce, které vlastně vůbec nové nejsou a musím říct, že když jsem přečetla tohle, byla jsem už zoufalá. Ale tohle je nádhera. Netradiční. Moc se mi líbila, škoda, že tolik dobrých básní pojednává o bolesti. Máš ode mě tip.

11.06.2008 20:32:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí