Pod nebeskou láskou

Pod nebeskou láskou

Anotace: :)

Tepe moje srdce,
tepe do všech stran,
má krev se hlučně valí,
žilami na mou dlaň.
Horoucí je Tvůj dotek,
horoucí jak žár,
nezkoušej ho hasit,
neb polije mě zmar.
Dotkni se mých dlaní,
vezmi si je k svým,
když líbáš je a hladíš,
mizí každý splín.
Rozkoši se oddej,
líbej moje rty,
vždyť živoj je tak podlej
klidně Tě nechá zbít.
Nezkoumej mé oči,
zrcadlí se v nich,
že vše jednou končí,
že nás přejde smích.
Miluj mě, jak já Tebe,
líbej mě a tiskni blíž,
s Tebou je krásné nebe,
odpadá zemská tíž.
Vznášejme se v pocitech,
které nás nesou vzhůru,
co Tě tíží dole nech,
jak těžkou noční můru.
Starosti se rozplynou,
budem hýčkat svoje těla,
co jednou sice zahynou,
však duše bude bdělá.
Dny už máme sečteny,
osud je odškrtává,
tak než budem ztraceni,
láska nám křídla dává.
Autor Ďábel sám, 11.06.2008
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí