Pokora

Pokora

Anotace: Jen tak

Buď zdráv, prostý pastýři.......

jsem Tvá, bezelstná a oddaná...

ještě včera na pranýři...

však s pokorou dnes pro pána

Budu Ti sloužit, nebudu lkát,

budu Tvůj farář,

budu Tvůj kat.....

Nechej mě svíjet,

snesu svůj žal,

nechť osud zlý je

jen mě už neposílej

zas o dům dál !!
Autor Peta 2, 11.06.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí