Nevykřičená láska

Nevykřičená láska

Anotace: ..................

Stopy dávno zmizeli,
ve vodě se ztratili,
na zem padly slzy,
poplatky milovaní,
neproplacené směnky,
minulost lásky,
kamenná srdce,
mrtvé stromy,
vztek na sebe,
nenávist na svět,
smutný je život,
co na ruce je napsané,
sudičkami vyšité,
tma v hrobě,
dech dochází,
smrt…….

zůstává láska nenaplněná,
ve snu skrytá,
nikdy vykřičená.
Autor Vlk v rouše, 11.06.2008
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Julia, Princezna.Smutněnka, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ve snu skrytá,
světlem nepolíbená,
v citech schoulená.

Rukou nedotčen byl
touhy pláč....!
Trápí mě vzpomínka....zrychlený dech...
slzavého údolí na tvých rtech.

12.06.2008 10:56:00 | Julia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí