Nespavost

Nespavost

Anotace: 11.6. - 12.6. 2008

V noci jsem se vzbudila
A myslela jsem na svou
Neuchopitelnou
Křehkou a šíleně
Platonickou lásku

Moje starosti zas
Roztáhly svá zelená
Tolik rozbolavělá
Pomačkaná křídla

Podobná okvětním
Plátkům vlčích máků
A hrozily
Že mě pozřou

Všechny póry pokožky
Mě svědily a nehty
Ji drásaly do krve
Polštář byl moc měkký

Přikrývka moc teplá
A postel moc tvrdá
Až teprve k ránu
Když ptáci začínají

Svoje první brzké
Rozhovory a kdy
Končí smutné oslavy
Pohřbů všech starých jepic

Se mi s myšlenkou na mou
Platonickou, hořkou
Nepolapitelnou
Ale tolik sladkou

Lásku
Podařilo usnout
Autor violette.heaven, 12.06.2008
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásnáááá:o))

12.06.2008 12:15:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí