bolavé srdce

bolavé srdce

Anotace: zklamání

Bolí mě srdíčko
ty moje zlatíčko
proč jsi mě nechala
prý jsi mě milovala
a teď zůstal jsem sám
nikým nemilován

Sotva dva měsíce uplynuly
když přišla mi od tebe zpráva
jsi těhotná,a i když je to krásné
jen tomu druhému závidím tvou lásku

Bolí mě v srdci
rve mi to duši
pořád na tě myslím
život nejspíš ukončím

A pak už nic bolet nebude...
Autor zeza, 12.06.2008
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Selča, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá básenka, nevím, co na to napsat, určitě svůj život nekonči, to opravdu ne ...

05.07.2008 17:18:00 | Selča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí