...Láska

...Láska

Anotace: láska, která vrásčetí a praská....

Na kolejích leží... láska
U radnice stojí... láska
Na obličeji se dělá vráska
která vrásčetí a praská...

naproti mě sedí... láska
naproti mě stojí... láska
Na prstu se dělá vráska
která vrásčetí a praská...

Dívá se na mě... láska
nádherně zpívá... láska
nádherně zívá... láska
nádherně líbá... láska

u ohníčku sedí... láska
v plameni hoří... láska
ret mi z toho všeho praská
sen, který mi tiše mlaská

já jsem jenom zhaslá svíčka
vyhaslá, jak pampeliška
kde je ta má sklenička?
či ta moje přeslička?

slunce svítí pouze v noci
hvězdá září pouze v den
lásce té nemůžeš pomoci
zbývá už jen, jen ten sen...
Autor saxjirka, 12.06.2008
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí