Pro tebe, lásko

Pro tebe, lásko

Anotace: ............

Skryti v temnu spícího domu ....
...konečky prstů toulám se po tvém těle ....
zrychluješ dech , nebráníš se tomu ,
a já z hlavy vyháním nepřítele ....

Ten co mi pořád našeptává
"měla bys být víc ostražitá ,
je jako ostatní , marná sláva ,
a co je dnes, se zítra už nepočítá ...

Nechci ho chvíli vnímat
nechci teď na něj dát ....
Chci dál tvou vůni vdechovat
a na strunu lásky hrát ....

Umírat touhou z polibků
co horké jsou jako láva...
Ať rozum mlčí...v duchu prosím
když tělo se hlásí o svá práva ...

Skláníš se ,lásko, nade mnou
a najednou mizí zlé stíny
jediné tělo zrozené z dvou
na světě já a ty , a nikdo jiný ....

....a ráno ? Budík troufale ukřičený
odhrne z nás teplou peřinu spánku ...
...tak ještě pusu ...pak začnou ranní směny ..

Milováním jsme popsali další z života stránku ..
Autor pavlis, 12.06.2008
Přečteno 457x
Tipy 23
Poslední tipující: Martinecka23, akneliam, jára spots, Pišák, Jiparo, WhiteSkull, Psavec, janewe, Kozoroh 1, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kdyby se tak život skládal jenom z takových promilovaných stránek :)

13.06.2008 07:48:00 | Jiparo

Tak ať těch popsaných stránek přibývá.

12.06.2008 23:30:00 | Psavec

me uz se libi mene, myslenka pekna, jen to zpracovani se mi nelibi, rymy fadni, nema to jiskru..podle me...

12.06.2008 19:23:00 | saddova

Moc se mi líbí, jenom bych ji zařadila do sekce "Láska", vždyť tam patří..

12.06.2008 17:42:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí