Oheň

Oheň

Anotace: Vyznání...

Plamen svíčky tiše tančí ve vánku...
Stíny vrhá na Tvá líčka v barvách červánků....
Bych já nejraději hladil vlasy Tvé....
Koukal skrz Tvé oči do srdce, jež je jen mé...

Ve víru ohně, jež Tě hladí po tváři...
Do plamínků zase vítr naráží...
Bloudil jsem v temnotách dokud nepotkal jsem Tebe....
Tísíceré díky za to, že už můžu spatřit nebe!

Když s Tebou nejsem, stále více chci Tě...
Šeptat do ouška dvě slova: Miluji Tě!
Snad má bolest v srdci bez Tebe už přestane....
Kdy už znovu naše chvíle nastane?!
Autor ZaM, 06.08.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí